Lélegezz!

2013.10.18 12:16

Hosszú idő után újra itt vagyok.Rengeteg jó és rossz dolog történt az elmúlt időszakban,de ez nem az a fajta blog :D

Ez fejlesztői naplóként szolgál,tehát aként is használom.

Szóval biztosan már mindenki lemondott rólam,hiszen nem adtam életjelet magamról,sem a készülő projektről.

Sajnálatos módon a MOON nem is biztos,hogy valaha elkészül.Daventos kollégámnak a suli igen komolyra fordult én pedig sokat melóztam,de már megint munka nélküli vagyok.Novemberben lesz egy szemműtétem,ami nagy valószínűséggel ki fog lőni egy időre ismét.

Úgy gondolom,az idén nem tudok felmutatni semmit.

Azonban egy meglepetéssel készülök egy ideje,amiről semmit nem szeretnék elárulni,mert nem tudom én sem,hogy mikorra és hogyan tudom befejezni és kivitelezni.Persze,egy újabb projektről van szó,ezt nem nehéz kitalálni.Egyedül dolgozom rajta és angol nyelven.Nem akarom továbbra is a magyar "piacot" célozni,mert nincs értelme.Itt már nincs jövője ezeknek az indie játékoknak.

Elkezdeni elkezdtem,az elmúlt 2 hétben nagyon sokat foglalkoztam vele,de egy hosszú játék lesz,ezért amúgysem hiszem,hogy még újév előtt készen lennék vele,de így hogy műtétem lesz,pláne nem leszek kész.Dátumot ezért is nem mondok előre.Mind tudjuk,hogy ezek a release date-ek mindig befuccsolnak.

Szóval csak annyit akarok mondani,hogy nem adtam fel és ezt tényleg be akarom fejezni,mert ezúttal egy kevésbé unalmas témát dolgozok fel.

 

-Grigor