Remény

2014.04.04 15:01

Igen rég volt már, hogy írtam hhelyzetjelentést, úgyhogy most megteszem.

Projektekről az adott bejegyzésben írtam, hogy miről van szó és persze idő közben felkerül még 1-2 új tervezet is.

NEM TŰNTÜNK EL!

Ami azt illeti, most igazán belefogtunk a makerezésbe, csak kissé alternatív módon. Daventos is, ahogy én is egy szokatlanabb játékba kezdtünk. Ő egy igazán sötét hangulatú rpg-t kezdett el, ami nem a megszokott régi rpg makeres stílust öleli fel. Utánanézhettek a Játékok szekció alatt, nagyon pofás lesz.

Én személy szerint mostmár elárulhatom, hogy egy kártyajátékba kezdtem. Nem stílusom a neten való tutorialok keresgélése, ezért ez is egy teljesen önállóan kidolgozott alkotás lesz. Hátránya az önállóságnak az, hogy mire magadtól kitalálsz valamit, hogy miként old meg, rengeteg időt és energiát pazarolsz. Azonban az előnye az, hogy a végén erőt és motivációt ad. Én is így vagyok ezzel. Egyre inkább van kedvem folytatni, hiszen nagyon sok munkám van már ígyis benne. Hát még mennyi lesz. A játék saját részlegét hamarosan bővítem és felfedem a vele kapcsolatos tudnivalókat is.

 

Kollégámmal mindketten "nyúlkálunk" a másik projektjébe is, hiszen neki is kell segítség, ahogyan nekem is. Szinte egyszerre haladunk, ütemezett tempóban. Én nagyon élvezem az övével való foglalkozást is, de persze szemem fénye okozza a legnagyobb örömöt.

Ne felejtsetek el minket, még tartjuk a frontot!

 

-Grigor-